Nina van der Hoeven

Nina van der Hoeven

„Mijn doel is je muzikaliteit volledig te laten ontwikkelen om je een uitlaatklep voor je gevoelens te geven.”

Wat geeft muziek?
Als ik muziek maak, vergeet ik de tijd, stopt het denken, voel ik innerlijk rust ontstaan, verdwijnt de stress. Ik geniet als het vloeiend gaat lopen, ik heb plezier en mijn gevoel van zelfvertrouwen groeit.

Wat doen we in de gitaarles?
-De lessen zijn in principe individueel
-Je gaat technische vaardigheden aanleren zodat je in staat bent om liedjes te spelen of klassieke muziek, en daarvoor is het handig
tabulatuur (een eenvoudig ’schrift’ voor gitaar) of eventueel noten te leren lezen.


-vanaf les 1 begin je met het spelen van ’echte’ liedjes. In het begin heel eenvoudig, en naarmate de vaardigheden groter worden, wordt de keuzevrijheid van de nummers of stukken ook groter.
-Het thuis muziek maken speelt daarbij een belangrijke rol, want daarmee is eigenlijk al het doel bereikt: Muziek maken! Het niveau speelt geen rol, alles wat je doet met inzet van de vaardigheden van dat moment geeft al zó veel!
-2 maal per jaar is er de gelegenheid om aan anderen te laten horen waar je op dat moment mee bezig bent. Er is dan ook de gelegenheid om met anderen samen te spelen. Dan kan iedereen familie en vrienden uitnodigen om te komen luisteren èn je hebt de mogelijkheid om de anderen leerlingen te horen. Misschien brengt dat je wel op goede ideeën over wat je graag zou willen spelen.

Ik kan me voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar de sfeer in de les en wat een gitaarles in de praktijk is. Daarom bieden we de mogelijkheid tot het volgen van een gratis proefles. Als je nog geen gitaar hebt is dat geen probleem, voor de duur van de les kun je er een van mij lenen.

Nina mobiel: 06- 113 928 48 - [email protected] - www.gitaarschoolnina.com

Meest recente berichten