Nadezda Filippova

Over mij

Ik ben Nadezda Filippova. Een moeilijke naam? Geen probleem, jij mag mij ook Nadia noemen.
Met muziek heb ik bijna door hele wereld gereisd: van Verre Oosten in Rusland tot Verenigde Staten. Met muziek kun je veel plekken ontdekken en ontzettend leuke mensen ontmoeten. Inmiddels heb ik 4 talen geleerd en in St. Petersburg en Berlijn gestudeerd. Na de afsluiting van het Amsterdamse Conservatorium was ik verliefd in Amsterdam en bleef hier.
Ik treed op groot en klein podia op als soliste en in verschillende ensembles. Bovendien werk ik met componisten samen en organiseer eigen concertserie “Soirée de Nadezda” in De Roode Bioscoop. Muziek te kunnen spelen en delen met mijn publiek is de grootste plezier in mijn leven.

www.nadezdafilippova.com

Pianoles

Ik geef les vanaf 2008 aan kinderen en volwassene. Iedereen is anders en het vraagt creativiteit. Mijn doel is leren hoe jij muziek maakt en daarbij zich prettig voelt. Uiteindelijk wil ik dat mijn leerlingen kunnen later een stukje pakken en zomaar spelen met plezier.
Om mij te helpen ons doel te bereiken heb ik ook jouw hulp nodig, namelijk een beetje toewijding dat jij 10 minuten per dag muziekstukken thuis herhaalt. Zo kunnen wij nog sneller naar ons doel bewegen!