Eva Schotanus

Eva Schotanus

Muziek is geweldig.
Muziek luisteren is al heel fijn maar zelf spelen is nog veel leuker. Lijkt het je leuk om op een dwarsfluit te spelen? Ik wil je daar graag bij helpen.
Mijn uitgangspunt is plezier beleven aan het fluitspelen. Dit plezier wordt vanzelf groter als de technische beheersing van het instrument verbetert. Daarom besteed ik in mijn lessen aandacht aan instrumentale vaardigheden als ademhaling, toonvorming, articulatie en vingertechniek.

Eva Schotanus: 06 3010 4699
email: [email protected]

Ook samenspelen is een enorme stimulans, ik speel elke les mee, doe eens per jaar een samenspeelproject en werk samen met andere docenten om mijn leerlingen een brede muzikale vorming te geven. Er komen zoveel mogelijk muziekstijlen aan bod.

Kinderen kunnen jong beginnen met dwarsfluit spelen, afhankelijk van hun grootte en ontwikkeling, op een Dino-fluit ( zie www.dino-flute.com) of een zilveren fluit. Ik heb veel plezier in het lesgeven aan jonge kinderen en geef hen spelenderwijs les.

Je kunt bij mij terecht voor advies bij de aanschaf van het instrument.

Hoewel bij het fluitspelen het plezier op de eerste plaats staat, is het toch goed te vermelden dat als men van de lessen resultaat verwacht, het thuis zelf studeren een belangrijk onderdeel vormt. Uiteraard help ik zoveel ik kan door te inspireren en motiveren.

img.eva-met_basfluit

Meest recente berichten