Arthur Rombouts

Arthur Rombouts

Wil je piano leren spelen, dan kan ik het je leren. Jong of oud, dat maakt niet uit. Iedereen kan het leren! Nou ja, bijna iedereen.
Kinderen, scholieren en volwassenen: voor elke leeftijdsgroep heb ik een aanpak die werkt.
Voor sommigen is het de eerste kennismaking met de muziek, anderen pakken het spel na jaren weer op. Voor iedereen geldt: soms gaat het niet vanzelf, maar samen komen we er wel uit. 

In de pianoles wordt een nieuw stuk uitgelegd of voorgespeeld. Geleerd wordt hoe je moet oefenen. Huiswerk wordt overhoord en besproken. Alles in een ongedwongen sfeer.

Voor iedereen de juiste methode vinden is een creatief proces dat fijn is aan lesgeven. Als de basis geleerd is, verdwijnen de oefeningen steeds meer uit de les en spelen we alleen nog wat je mooi en interessant vindt. Dat stuk muziek oefen je tot het goed klinkt. Dan heb je een stuk in je vingers waar je trots op kan zijn en dat je iedereen kunt laten horen.

link naar kanaal op YouTube
Link naar mijn kanaal op YouTube

Aan de rand van Amsterdam woon ik vlakbij een polder. Weiden met grazende koeien. Vogels en wolkenluchten houden mij in evenwicht met deze te drukke en bij vlagen gezellige stad.
Ik ben vader van twee kinderen, en prettig gescheiden.
Ik heb een opleiding tot pianodocent gevolgd aan de conservatoria van Utrecht en Amsterdam.
Ik geef sinds 2004 les in de Muziekleswinkel.

website: Pianoles Amsterdam

Meest recente berichten